TP-Link KC120

TP-Link KC120 Cloud Camera, F 2.0, f 3.21 mm, FOV 130 , 2-vägs ljud, 1080p, svart


Skydda ditt hem och hålla koll på de som du bryr dig mest om. Kasa Cam är utformad för att leverera tydlig 1080p-video i det ögonblick du börjar strömma, så att du är ansluten till ditt hem var som helst du går. Du vill aldrig ha något att hända med ditt hem, men i den sällsynta chansen någonting händer är Kasa Cam redo. Den är inkopplad och alltid redo att spela in video bara om något händer.


Inte alla 1080p kameror är desamma. Kasa Cam är finjusterad för att leverera rika färger, balanserad belysning och skarp videokvalitet. Dessutom använder den nattsyn för att se till att du kan övervaka ditt hem dygnet runt.


• CKristallklar Video – En skarp och klar video med 1080p vidvinkel gör att du aldrig saknar något. Manuell inzoom för att få en närmare titt på vad som händer. Även på kvällen kommer kameran att upptäcka aktivitet 7,6 meter bort med Night Vision.


• 2-vägs ljud – Kommunicera tydligt med den som du ser på kameran. Oavsett om det är dina barn som smekar en kaka före middagen eller ditt husdjur ligger på soffan, använd 2-vägs ljud för att påminna dem för att göra bättre val.


• Fri Molnlagring* – Få tillgång till upp till 2 dagar med kristallklar video med vidvinkel utan kostnad. Titta på live eller inspelad video, hämta och dela med någon.
Enkel installation – Få bästa vinkel och video från din Kasa Cam med ett enkelt justerbart kamerastativ. Placera den på en plan yta och börja övervaka eller använd den magnetiska basen för att fästa den i ditt kylskåp.


• Instant Notifications – Med rörelse- och ljuddetektering varnar Kasa Smart-appen om aktivitet som är viktig och skickar meddelanden direkt till din smartphone.


• Titta på Överallt – Se live eller inspelad video när som helst på din smartphone med den kostnadsfria Kasa Smart-appen. Till och med strömma live video till någon Alexa eller Google Assistant ** -uppdaterad skärm, som en Fire TV eller Google Chromecast.


* Kasa Care planer kommer snart. Fram till dess kommer alla användare att njuta av en 30-dagars provversion av Kasa Care Premium Plan gratis.
** Alexa och Google Assistant är inte tillgängliga på alla språk och länder.


Mått (BxDxH): 79x79x136.73mm


ARTNR KC120